LEVEN EN BELEVEN IN DOESBURG

Comfortabel wonen in De Sluyswachter

In de sfeervolle en historische Hanzestad Doesburg, gelegen centraal in de driehoek Zutphen, Arnhem en Doetinchem wordt nieuwbouwplan De Sluyswachter gerealiseerd. Deze naam is niet zomaar gekozen!

De Sluyswachter verwijst naar de karakteristieke sluis van Doesburg, die de oude IJssel en de IJssel met elkaar verbindt. Doesburg is één van de negen Hanzesteden en kent een gezellige binnenstad met een groot aanbod aan winkels, gezellige horeca en cultuur. Deze prachtige locatie heeft veel te bieden!Gevarieerd aanbod

Het woningaanbod in De Sluyswachter fase 1 omvat 8 hoek- en 7 tussenwoningen, 21 appartementen en 2 penthouses.
Fase 2 omvat 17 appartementen, waaronder ook 1 penthouse, met dezelfde prachtige ligging en kenmerken als fase 1. De verkoop wordt verwacht na de zomer 2020.

De Sluyswachter kent een architectuur met een industriële en stoere uitstraling. De door Harmonische Architectuur ontworpen gebouwen hebben een knipoog naar het verleden en bieden de gemakken en het comfort van de huidige tijd.


De vormentaal, speelse accenten en het materiaalgebruik van het appartementengebouw komen terug in de woningen. Het gevelbeeld varieert subtiel, waardoor de nieuwe woonwijk een mooie samenhang heeft, zonder ééntonig te worden. Als bewoner van De Sluyswachter bent u snel op de Koppelweg en in het prachtige centrum van Doesburg, maar u kunt ook letterlijk vanuit de voordeur een wandeltocht langs de Oude IJssel maken om een frisse neus te halen.
Hoek- en tussenwoningen

De woningen in plan De Sluyswachter hebben een architectuur met een industriële en stoere uitstraling. De gebouwen zitten praktisch en logisch in elkaar. Dankij kleine accenten, variatie in gevelbeelden en een goede materiaalkeuze is de uitstraling ook speels en warm.

Aanbod >>

Alle appartementen en penthouses staan onder optie. Het kan voorkomen dat een optie vervalt, neem daarom bij interesse altijd contact op met de makelaar.

Appartementen & Penthouses

Het appartementengebouw heeft de kracht van een grote fabriek, met witte "silo's" aan weerszijden en een duidelijke donkere plint. In de "silo's" bevinden zich de trappenhuizen, waarvan één met lift. De zuidkant van het gebouw dat ligt aan de oude IJssel is het meest open, zodat u elke dag kunt genieten van het prachtige uitzicht.

De voorbereiding voor de verkoop van de appartementen en penthouses in fase 2 is opgestart. Meld u aan via deze website en wij houden u op de hoogte.

Aanbod >>

De Oude IJssel, de IJssel, bossen, rivierduinen, landgoederen... vanuit uw voordeur stapt u zo het coulisselandschap in.
Gelegen tegen de Duitse grens, maar in het midden van de driehoek Zutphen, Arnhem en Doetinchem bezoekt u deze grotere steden binnen een half uur.

Actueel aanbod woningen & appartementen

Klik op de kavel van jouw keuze om meer informatie te lezen.

Ontwikkeling:
Jansen Bouwontwikkeling B.V. Wijchen

Verkoop & informatie:
Rebo ERA Makelaars Dieren Wilhelminaweg 27
Tel. 0313-42 73 21
E-mail makelaardij@rebogroep.nl