LEVEN EN BELEVEN IN DOESBURG

Comfortabel wonen in De Sluyswachter

In de sfeervolle en historische Hanzestad Doesburg, gelegen centraal in de driehoek Zutphen, Arnhem en Doetinchem wordt nieuwbouwplan De Sluyswachter gerealiseerd. Deze naam is niet zomaar gekozen!


De Sluyswachter verwijst naar de karakteristieke sluis van Doesburg, die de oude IJssel en de IJssel met elkaar verbindt. Doesburg is één van de negen Hanzesteden en kent een gezellige binnenstad met een groot aanbod aan winkels, gezellige horeca en cultuur. Deze prachtige locatie heeft veel te bieden!ALLE WONINGEN EN APPARTEMEMTEN ZIJN VERKOCHT!

De Sluyswachter kent een architectuur met een industriële en stoere uitstraling. De door Harmonische Architectuur ontworpen gebouwen hebben een knipoog naar het verleden en bieden de gemakken en het comfort van de huidige tijd.


De vormentaal, speelse accenten en het materiaalgebruik van het appartementengebouw komen terug in de woningen. Het gevelbeeld varieert subtiel, waardoor de nieuwe woonwijk een mooie samenhang heeft, zonder eentonig te worden. Als bewoner van De Sluyswachter bent u snel op de Koppelweg en in het prachtige centrum van Doesburg, maar u kunt ook letterlijk vanuit de voordeur een wandeltocht langs de Oude IJssel maken om een frisse neus te halen.

16 appartementen & 1 penthouse

fase 1B UITVERKOCHT

Het appartementengebouw van fase 1B beschikt per verdieping over drie appartementen en heeft één bouwlaag meer dan het appartementengebouw uit fase 1A. Hierdoor is het gebouw hoger en smaller en zorgt het voor een fraai hoogteaccent in het stedenbouwkundige silhouet. Daarnaast heeft dit nieuwe complex zijn eigen identiteit en uitstraling gekregen door de afwijkende architectonische opzet. Zo presenteren de appartementengebouwen zich als twee unieke 'wachters' aan de Oude IJssel, de Brugwachter en de Sluyswachter. Op detailniveau zit er verwantschap in bijvoorbeeld het metselwerk ten opzichte van de andere gebouwen, waardoor het zich mengt in het totaalbeeld.

16 appartementen en 1 penthouse fase 1B: uitverkocht

21 appartementen, 2 penthouses en 15 grondgebonden woningen

Fase 1A UITVERKOCHT

De woningen in plan De Sluyswachter hebben een architectuur met een industriële en stoere uitstraling. De gebouwen zitten praktisch en logisch in elkaar. Dankzij kleine accenten, variatie in gevelbeelden en een goede materiaalkeuze is de uitstraling ook speels en warm. Er zijn nog een paar woningen beschikbaar.

Het appartementengebouw in fase 1A heeft de kracht van een grote fabriek, met witte "silo's" aan weerszijden en een duidelijke donkere plint. In de "silo's" bevinden zich de trappenhuizen, waarvan één met lift. De zuidkant van het gebouw dat ligt aan de oude IJssel is het meest open, zodat u elke dag kunt genieten van het prachtige uitzicht.


Fase 1A en 1B 100% verkocht

Klik op de kavel van jouw keuze om meer informatie te lezen.

De Oude IJssel, de IJssel, bossen, rivierduinen, landgoederen... vanuit uw voordeur stapt u zo het coulisselandschap in.
Gelegen tegen de Duitse grens, maar in het midden van de driehoek Zutphen, Arnhem en Doetinchem bezoekt u deze grotere steden binnen een half uur.

Ontwikkeling:
Jansen Bouwontwikkeling B.V. Wijchen

Verkoop & informatie:
Rebo ERA Makelaars Dieren
Wilhelminaweg 27
Tel. 0313-42 73 21 | E-mail makelaardij@rebogroep.nl