Vier types met kleine accenten en variatie in gevelbeelden

De woningen

De woningen hebben een architectuur met een industriƫle en stoere uitstraling. De gebouwen zitten praktisch en logisch in elkaar.
Dankzij kleine accenten, variatie in gevelbeelden en een goede materiaalkeuze is de uitstraling speels en warm.

Binnen de woningen zijn vier types ontwikkeld. Type A en C krijgen een schuine kap vanaf de tweede verdieping. Ben je op zoek
naar een woning waarin je werken en wonen kunt combineren? Dan past type B of D wellicht bij je wensen.
Deze typen hebben drie volwaardige woonlagen en zouden we met recht herenhuizen kunnen noemen. Alle woningen hebben een luxe badkamer en een ruime achtertuin met berging.

De woningen zijn duurzaam en toekomstbestendig ontwikkeld en worden zonder gasaansluiting gerealiseerd. Zowel de begane grond
als de eerste verdieping worden voorzien van vloerverwarming en -koeling, welke per vertrek regelbaar zijn.
De energie hiervoor wordt geleverd door een warmtepomp met bodembron.
In combinatie met de ventilatie met warmteterugwinning ervaar je naast het comfort ook lagere energiekosten. Dat is nog eens duurzaam!

Type A/B

Gebruiksoppervlakte Type A ca. 110,6 m2 Type B ca. 128,5 m2. Woonkamer- en keukenoppervlakte ca. 35,4 m2 (incl. ruimte onder de trap)

Type C/D

Gebruiksoppervlakte Type C ca. 111,1 m2 Type D ca. 128,5 m2. Woonkamer- en keukenoppervlakte ca. 35,4 m2 (incl. ruimte onder de trap)

Mooi sanitair van Villeroy & Boch

Luxe afwerking

De woningen worden voorzien van Villeroy & Boch O.Novo sanitair en Grohe Eurostyle kranen conform op verkooptekening aangegeven (of gelijkwaardig). De koper kan in overleg met de aannemer en de leverancier naar eigen wens sanitair wijzigen en/of uitbreiden.

Actueel aanbod woningen

Ontwikkeling:
Jansen Bouwontwikkeling B.V. Wijchen

Verkoop & informatie:
Rebo ERA Makelaars Dieren Wilhelminaweg 27
Tel. 0313-42 73 21
E-mail makelaardij@rebogroep.nl