Doesburg: centraal gelegen

In de sfeervolle en historische Hanzestad Doesburg, gelegen centraal in de driehoek Zutphen, Arnhem en Doetinchem wordt nieuwbouwplan De Sluyswachter gerealiseerd. Deze naam is niet zomaar gekozen! De Sluyswachter verwijst naar de karakteristieke sluis van Doesburg, die de Oude IJssel en de IJssel met elkaar verbindt. Deze toplocatie heeft veel te bieden.
Doesburg is één van de negen Hanzesteden en kent een gezellige binnenstad met een groot aanbod aan winkels, gezellige horeca en cultuur. Je geniet hier van een dorps karakter met de gemakken van de grote steden Zutphen, Arnhem en Doetinchem dichtbij want binnen 30 minuten sta je al geparkeerd in het centrum. In De Sluyswachter woon je in alle rust in een groene woonomgeving en aan de Oude IJssel met de dynamiek van de stad altijd dichtbij!

Zomer in Hanzestad Doesburg, bekijk de video!

Alles dichtbij

Plan De Sluyswachter ligt tussen de Koppelweg en de Oude IJssel. Via deze verbindingsweg sta je binnen een paar minuutjes midden in de historische binnenstad van Doesburg. Wil je erop uit, dan ben je met 15 autominuten op de A12 of de A18 en binnen 30 minuten in Zutphen, Arnhem of Doetinchem. Ga je liever met het openbaar vervoer? Er zijn diverse busverbindingen beschikbaar, bijvoorbeeld naar het NS Station Dieren, van waaruit je heel Nederland kunt bereizen.

Dagelijks leven

In Doesburg zijn alle dagelijkse voorzieningen en winkels altijd dichtbij. Zo zijn er veel supermarkten te vinden. Ook aan basisscholen geen gebrek en op meerdere locaties is kinderopvang voor handen. Middelbaar onderwijs is in de directe omgeving te volgen. Ook de huisartsen zijn dichtbij gevestigd.

Vrije tijd

Ben je sportief? Tennissen, voetballen, korfballen of zwemmen…het kan allemaal in Doesburg. Of wat dacht je van zangles? Wat fijn dat deze verenigingen allemaal op de fiets te bereiken zijn!

Ligging

De Oude IJssel, de IJssel, bossen, rivierduinen, landgoederen…vanuit je voordeur stap je zo het coulisselandschap in. Gelegen tegen de Duitse grens, maar in het midden van de driehoek Zutphen, Arnhem en Doetinchem heb je deze grotere steden binnen een half uur in het bereik.

Ontwikkeling:
Jansen Bouwontwikkeling B.V. Wijchen

Verkoop & informatie:
Rebo ERA Makelaars Dieren Wilhelminaweg 27
Tel. 0313-42 73 21
E-mail makelaardij@rebogroep.nl